1 min læsningFC Midtjylland straffes med stor bøde og et tomt udebaneafsnit

FC Midtjylland er blevet straffet med en bøde på en kvart million kroner og et tomt udebaneafsnit til kampen mod Viborg FF.

1 min læsning
FC Midtjylland Logo

Disciplinærinstansen har uddelt FC Midtjylland en hård straf ovenpå nogle tilskueruroligheder i forbindelse med klubbens pokalexit til Viborg FF den 10. november.

Det melder klubben mandag på sin hjemmeside.

Her har FC Midtjylland nemlig modtaget en bøde på 250.000 kroner og samtidig fået frataget tilskuerafsnittet til udekampen mod Viborg FF den 20. februar 2023, hvor man åbner forårsæsonen i Superligaen.

– Vi er fortsat dybt frustrerede og skuffede over de episoder, der udspillede sig i forbindelse med pokalkampen, fortæller marketing- og supportdirektør i FC Midtjylland, Preben Rokkjær, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi anerkender og accepterer den straf, som Disciplinærinstansen har afsagt og tager samtidig skarp afstand fra de enkelte individer, som skader klubben og ødelægger fodboldoplevelsen for de mange, som ellers har skabt en fantastisk stemning omkring klubbens ude- og hjemmekampe, og nu også er ansvarlige for, at holdet ikke får opbakning i en vigtig udekamp i 3F Superliga.

FC Midtjylland slår hårdt ned: Uddeler lange karantæner og bøder

Klubben oplyser i samme ombæring, at man i samarbejde med politiet har identificeret 20 personer, som alle tildeles straffe i form af karantæner og bøder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer