3 min læsningHjulmand forklarer startelleveren inden VM-gyser: Formstærke spillere med fart

Kasper Hjulmand stiller uden Simon Kjær og med Martin Braithwaite på top. Onsdagens opgave mod Australien kræver fart.

3 min læsning
Danmark VM 2022, Danmark mod Australien, Danmark startellever, Danmarks startopstillingen, VM Qatar.

Andreas Cornelius, Jonas Wind og Kasper Dolberg.

De tre fuldblodsangribere må alle se til fra sidelinjen, når Danmark onsdag eftermiddag er pisket til sejr mod Australien for fortsat at være med ved VM-slutrunden i Qatar.

Martin Braithwaite får i stedet sin første plads fra start ved slutrunden.

Som altid med danskerne og det danske landshold, har menigmand en holdning til startelleveren. Kasper Hjulmand har nu forklaret sine overvejelser i forbindelse med de 11 startende spillere til kampen.

– Formstærke spillere med en masse fart og hurtige fødder. Vi skal være aktive, vi skal bruge den fart. Det er op til os at få tempo i kampen. Det kan du gøre i boldspillet og i presaktioner. Vi vil gerne have lidt mere intensitet i vores pres, og også i omstillingerne. Derfor har vi valgt nogle spillere, som har den fart oppe foran, siger Kasper Hjulmand til DR 1.

Også i bagkæden er der blevet foretaget ændringer, hvor det efter alt at dømme kommer til at være en firebackkæde bestående af Rasmus Nissen Kristensen, Joachim Andersen, Andreas Christensen og Joakim Mæhle. Simon Kjær er altså ikke med.

– Simon er desværre ikke helt klar. Den ting, han fik med sit lår i kampen mod Tunesien, forsøgte vi at se, om vi kunne få klar til Frankrig. Vi har sparet ham rigtig meget, men i gårsdagens træning mærker han stadig lidt. Desværre, for vi kunne godt have tænkt os vores kaptajn på banen, men sådan skulle det desværre ikke være, lyder det fra landstræneren.

Spænding til det sidste: Her er scenarierne i Danmarks gruppe

Danmark har fortsat sin første sejr til gode ved VM 2022, hvor man først spillede uafgjort med Tunesien, inden det blev til et 2-1-nederlag mod franskmændende.

Men selvom sejrene er udeblevet ved slutrunden, og man onsdag ikke kan bruge andet end en sejr, så er Kasper Hjulmand fyldt med tro på tingene.

– Jeg tror helt vildt på drengene. Jeg synes, at vi er et godt sted, og vi kommer til at give den gas – og så må vi se. En fodboldkamp er altid svær at forudse, og man kan desværre ikke bestille resultater. Men vi er sat godt op, vi er et godt sted og vi er klar til at fyre den af.

Kampen mellem Danmark og Australien fløjtes i gang onsdag klokken 16.00.

Du kan se Danmarks startellever nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer