2 min læsningMedie: Frustrationerne brød ud i lys lue i Belgiens trup

Der er angiveligt rigtig dårlig stemning i den belgiske landsholdstrup, hvor flere af holdets stjerne end ikke taler med hinanden.

2 min læsning
Uenighederne og uvenskabet i den belgiske landsholdstrup var allerede før VM et problem, men nederlaget til marokko har ikke gjort situationen bedre.
Foto: Fadel Senna/AFP/Ritzau Scanpix

Kevin De Bruyne og Thibaut Courtois har ikke talt sammen i flere år.

Michy Batshuayi og Romelu Lukaku er ikke ligefrem perlevenner, og Eden Hazard og Leandro Trossard snakker ikke med hinaden.

Selv inden Belgiens 2-0-nederlag til Marokko søndag var der ifølge belgiske RTL markante spændinger i den belgiske trup, og nederlaget har ikke ligefrem forbedret situatiuationen.

Angiveligt er der i øjeblikket så dårlig stemning i den belgiske trup, at Romelu Lukaku efter kampen mod Marokko måtte blande sig, da Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen og Eden Hazard var røget i et skænderi.

Allerede inden kampen mod Marokko var der spændinger mellem særligt Jan Vertonghen og Kevin De Bruyne, da sidstnævnte i et interview med The Guardian udtalte om Belgiens muligheder for at vinde VM:

– Ingen chance. Vi er for gamle. Jeg tror vores mulighed var 2018. Vi har et godt hold, men det er aldrende.

Video: Voldsomme optøjer i Bruxelles efter belgisk VM-skuffelse

Den kommentar faldt efter sigende alderspræsident, Jan Vertonghen, for brystet. Efter nederlaget til Marokko lød Anderlecht-spillerens forklaring nemlig:

– Der sker så meget i mit hovede lige nu, ting jeg ikke bør sige højt. Jeg synes jeg ikke, vi skabte nogen chancer. Hvor gik det galt? Vi angreb formentlig dårligt, fordi vi er for gamle, det må selvsagt være grunden, ikke?

Belgien skal i sin sidste gruppekamp op imod Kroatien. En sejr der vil sende Belgien videre, mens både uafgjort og et nederlag efter alt at dømme vil sende Belgien hjem fra VM.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer