VM 2022

2 min læsningFC Midtjylland slår hårdt ned: Uddeler lange karantæner og bøder

En række FC Midtjylland-tilhængere stod bag en utilstedelig opførsel, da der torsdag blev spillet pokalkamp i Viborg. Nu får det konsekvenser.

2 min læsning
FC Midtjylland straffer en række tilhængere efter uroligheder
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

En karantæneramme på mellem to og fire års karantæne samt en bødestraf.

Det er hvad, FC Midtjylland indtil videre har straffet 16 identificerede uromagere med, der torsdag i sidste uge stod bag en utilstedelig opførsel i Viborg –  både efter slutfløjt og efterfølgende udenfor stadion. Det oplyser klubben tirsdag i en pressemeddelse, hvor Preben Rokkjær, som er marketing- og supportdirektør i klubben, siger:

– Vi er dybt frustrerede over episoderne fra torsdagens kamp i Viborg, og vi har sidenhen foretaget et målrettet arbejde i at identificere personerne bag urolighederne, som FC Midtjylland tager stærk afstand fra.

Voldsomme sammenstød efter Viborg mod FC Midtjylland: 10 sager om vold mod betjente

– Vi slår hårdt ned på denne opførelse, da det skal være trygt for alle at gå til fodbold, hvad enten det er på MCH Arena eller andre stadioner i landet, lyder det fra Rokkjær, som fortsætter:

– I øjeblikket arbejder vi tæt sammen med politiet med henblik på at identificere den resterende del af de implicerede tilhængere. Ingen af de medvirkende skal gå ustraffet fra torsdagens hændelser, og vi forventer, at der i den kommende tid vil blive tildelt yderligere karantæner end de hidtidige 16.

– I dansk fodbold skal vi løfte i fællesskab, så vi kan skabe et trygt og sikkert miljø at gå til fodbold i, og der skal være konsekvenser for alle dem, som ødelægger det for os andre.

Efterårssæsonen i Superligaen er slut: Her er seks vigtige nedslag

Superligaen er gået på vinterpause og genoptages i midten af februar, hvor FC Midtjylland starter med et udebaneopgør mod Viborg FF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer