International Fodbold

Dani Alves langer ud efter Mbappé: Kunne score 150 mål ved at aflevere til Messi og Neymar

Kylian Mbappé har allerede scoret en god portion mål i denne sæson, men det tal kan blive meget højere, mener Dani Alves.

Dani Alves, PSG, VM 2022, VM Qatar, Brasilien, Kylian Mbappé, Messi, Neymar.

19 mål i 20 kampe i Ligue 1 og Champions League. Og så ‘kun’ fem assists.

Det er Kylian Mbappés statistik i PSG i denne sæson.

Men spørger man 39-årige Dani Alves, så kan den franske angriber score mange flere mål, hvis bare han afleverer bolden noget oftere.

– Hvis Mbappé gav bolden mere til Messi eller Neymar, ville han score 150 mål, siger Dani Alves ifølge Gazetto dello Sport.

Foruden at forpasse muligheden for at score rekordmange mål, så mener Dani Alves også, at Kylian Mbappé ikke for alvor kender sin plads i PSG-angrebet.

– Mbappe er et fænomen, der endnu ikke har forstået, at dem der spiller sammen med ham i angrebet i PSG, er større fænomener end ham. 

– En stor spiller bør altid vide og forstå, hvem han spiller med. Dine holdkammerater løfter dine kvaliteter.

Holdlæge: Så længe er Neymar ude

Udtalelserne kommer nede fra den brasilianske VM-lejr, hvor Dani Alves lige nu er en den af Brasiliens VM-trup for fjerde gang i karrieren.

Her måtte han se til fra bænken, da Brasilien torsdag spillede sin første kamp ved slutrunden. Den endte med en 2-0-sejr over Serbien.

Brasiliens startende højre back, Danilo, blev dog skadet, og der kan derfor være udsigt til spilletid i de kommende kampe for den aldrende Dani Alves.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P