VM 2022

2 min læsningHoldlæge: Så længe er Neymar ude

Neymar har forstuvet anklen og misser dermed resten af gruppespillet, oplyser den brasilianske landsholdslæge.

2 min læsning
Neymar, Danilo, Neymar skade, er neymar ude af VM, VM 2022, VM Qatar, Brasilien.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Neymar er endnu en gang blevet skadet ved en VM-slutrunde.

Tilbage i 2014 måtte han forlade banen under kvartfinalesejren over Colombia, og efterfølgende undersøgelser viste, at han havde brækket en ryghvirvel.

Nu er VM endnu en gang kommet i fare for Neymar – dog med en betydeligt mindre alvorlig skade.

Således måtte han torsdag aften lade sig udskifte i det 80. minut, og den brasilianske landsholdslæge, Rodrigo Lasmar, bekræftede efterfølgende, at der er tale om en forstuvet ankel.

Skadens præcise omfang var dog endnu ukendt, og holdlægen fortalte, at yderligere undersøgelser fredag skulle være med til at give et svar på skadens tidshorisont.

De undersøgelser er nu blevet foretaget, og her er der både godt og dårligt nyt for verdens Neymar-fans og det brasilianske landshold – og superstjernen selv, naturligvis.

Således fortæller Rodrigo Lasmar ifølge flere internationale medier, herunder BBC, at Neymars forstuvede ankel holder ham ude af Brasiliens næste to kampe – altså resten af gruppespillet.

Også højrebacken Danilo lider samme skæbne som Neymar.

Holdlægen forventer dog, at de begge bliver klar senere i turneringen.

– Neymar og Danilo gennemgik en MR-scanning fredag eftermiddag, og vi fandt ledbåndsskader i anklen på dem begge, siger Rodrigo Lasmar ifølge BBC og fortsætter:

– Det er vigtigt at vi forholder os roligt og evaluerer dagligt. Tanken er, at de skal komme sig i løbet af turneringen.

Se billederne: Neymars ankel hævet efter tackling

Dermed må Brasilien undvære Neymar og Danilo i kampene mod Schweiz og Cameroun, inden de forventes at være klar til knockout-fasen ved VM-slutrunden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer