VM 2022

2 min læsningLindstrøm forholder sig til situationen i Brøndby: Manglende resultater skaber drama

Ejerskiftet i Brøndby er ikke gået forbi Jesper Lindstrøms næse, og den tidlige Brøndby-spiller mener, at de manglende resultater har været medvirkende til at "skabe en masse drama".

2 min læsning
Jesper Lindstrøm, Brøndby IF.

Den 28. oktober 2022 blev en historisk dag i Brøndby IF.

Her blev Global Football Holding præsenteret som klubbens nye ejere, hvilket sidenhen skabte en hel del virvar, da ikke alle Brøndby-fans er lige venligstemte overfor den amerikanske investeringsfond.

Nyheden om ejerskiftet og det efterfølgende drama er også nået frem til den tidligere Brøndby-spiller, Jesper Lindstrøm.

Den danske landsholdsspiller fortæller, at selvom han har hørt om det, så ved han ikke synderligt meget om situationen. Han er dog Brøndby-fan, og den seneste tids ændringer i klubben har derfor været svære at se for Jesper Lindstrøm.

Det er dog ikke kun fyringen af Niels Frederiksen og de nye ejere, der er medvirkende til at skabe “en masse drama”, mener han.

– Man kan se Alpha, der også har reageret en del på det. Jeg tror, det handler om hele situationen i Brøndby; når man ikke får de resultater, man ønsker, er det nemmere at snakke om alle mulige andre ting og skabe en masse drama, siger Jesper Lindstrøm ifølge bold.dk.

Jesper Lindstrøm mener i stedet, at man skal koncentrere sig om det fodboldmæssige og få hentet pointene.

Brøndby overvintrer lige nu på 10. pladsen i Superligaen, efter det er blevet til beskedne 21 point i 17 kampe i efteråret. De kan dog trøste sig med, at der kun er tre point op til Silkeborg IF på fjerdepladsen.

Lindstrøm begræder fyringen af Niels Frederiksen: Han var der altid for mig

Jesper Lindstrøm kom frem igennem Brøndbys ungdomsafdeling, inden han i 2019 blev en fast del af førsteholdet. I sæsonen 2020/2021 slog han for alvor sit navn fast i Brøndby og i Superligaen, hvorefter han forrige sommer blev solgt til tyske Eintracht Frankfurt.

Den 22-årige offensivspiller er lige nu samlet med resten af det danske landshold i Qatar, inden det går løs den 22. november, når Danmark tørner sammen med Tunesien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer