VM 2022

2 min læsningLindstrøm begræder fyringen af Niels Frederiksen: Han var der altid for mig

Jesper Lindstrøm kan godt forstå, hvorfor Niels Frederiksen ikke længere skal stå i spidsen for Brøndby - alligevel er han ked af, at det er endt som det er.

2 min læsning
Jesper Lindstrøm, Brøndby, Brøndby IF, Niels Frederiksen fyret.

Nyheden om fyringen af Niels Frederiksen er naturligvis også nået til det danske landshold i Qatar.

Foruden den nuværende Brøndby-spiller i den danske VM-trup, Daniel Wass, løber også den forhenværende Brøndby-spiller Jesper Lindstrøm rundt i den glohede varme og forbereder sig til VM-slutrunden.

Torsdag blev Jesper Lindstrøm så spurgt ind til fyringen af Niels Frederiksen i Brøndby, og der er ingen tvivl om, at det har sat sine spor hos den 22-årige landsholdsspiller.

Jesper Lindstrøm fortæller således, at han selvfølgelig blev påvirket, da han hørte nyheden om fyringen af Niels Frederiksen.

Samtidig erklærer han sig dog også enig med den nu tidligere Brøndby-træner i, at det nok var den bedste løsning for alle parter.

Jesper Lindstrøm har dog ikke glemt hvilken betydning, Niels Frederiksen har haft for ham.

– Han har spillet en rigtig, rigtig vigtig rolle i min karriere. Han hjalp mig rigtig meget og gav mig meget spilletid.

– Han var der altid til at støtte mig, og han er én af dem, der har hjulpet mig allermest til at nå dertil, hvor jeg er i dag. Det er ærgerligt, han ikke er der mere, siger Jesper Lindstrøm ifølge bold.dk.

Jesper Lindstrøm fortæller videre, at han i kølvandet på fyringen har sendt en besked til Niels Frederiksen, hvor han ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Morten Wieghorst om ledigt trænersæde i Brøndby: Ser ingen mening i at tale om det

Mens Brøndby er gået på vinterpause, tager Jesper Lindstrøm, Daniel Wass og de øvrige danske landsholdsspillere hul på VM-slutrunden i Qatar den 22. november klokken 14.00 mod Tunesien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer