VM 2022

2 min læsningRonaldo smider Erik ten Hag under bussen: Det siger han kun foran pressen

Forholdet mellem Cristiano Ronaldo og Erik ten Hag er ikke godt, og den portugisiske stjerne raser nu over behandlingen fra sin hollandske manager.

2 min læsning
Ronaldo, Erik ten Hag, Manchester United.

Cristiano Ronaldos interview med Piers Morgan har trukket den ene overskrift efter den anden det seneste stykke tid.

Torsdag er anden og sidste del af interviewet så blevet offentliggjort, og også her er der nok at tage fat i.

Blandt andet kommer Ronaldo i interviewet ind på forholdet mellem ham og Manchester United-manager Erik ten Hag, og især episoden under Premier League-kampen mellem Manchester United og Tottenham er interessant.

Det var nemlig den kamp, hvor Ronaldo nægtede at lade sig indskifte og i stedet forlod stadion.

– For at være ærlig, så er det noget, jeg fortryder – at jeg forlod stadion, siger Cristiano Ronaldo i interviewet med Piers Morgan ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Det er svært at sige 100 procent, så lad os bare sige, at jeg fortryder det. Men på samme tid følte jeg mig provokeret af træneren. En træner, der vil sende mig på banen for at spille tre minutter.

– Beklager, men sådan en slags spiller er jeg ikke. Jeg ved, hvad jeg kan bidrage med til holdet.

– Du skal ikke sige til mig, at topspillerne, de spillere, der vil gøre alt og som er nøglespillere, vil på banen for at spille tre minutter. Kom nu, det er uacceptabelt.

Ronaldo er dog ikke færdig med at skyde med skarpt efter Erik ten Hag. Han mener nemlig, at den hollandske managers udtalelser i medierne er spil for galleriet – og intet andet.

– Træneren havde ikke respekt for mig. Så det er derfor, at forholdet er på den måde. Han bliver ved med at sige i pressen, at han har talt med mig og at han godt kan lide mig og blah, blah, blah. Men det er kun noget, han siger i pressen. Det er 100 procent sikkert.

– Hvis du ikke har respekt for mig, kommer jeg aldrig til at have respekt for dig, siger Cristiano Ronaldo.

Portugal var uden Ronaldo i sidste VM-test

Cristiano Ronaldo er lige nu samlet med det portugisiske landshold, inden det går løs ved VM. Her spillede Portugal torsdag aften, samtidig som interviewet med Piers Morgan blev offentliggjort, mod Nigeria, hvor det blev til en 4-0-sejr til portugiserne. Ronaldo var dog ikke banen.

Portugal tager hul på VM den 24. november mod Ghana.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer