Portugal var uden Ronaldo i sidste VM-test

Cristiano Ronaldo var ikke med, da Portugal torsdag aften spillede sin sidste testkamp inden det går løs til VM.

Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Portugal VM, VM 2022 Qatar.

Portugal er nu VM-klar.

Således blev det torsdag aften til en 4-0-sejr over Nigeria i portugisernes sidste test, inden det går løs ved VM.

Selvom en 4-0-sejr selvfølgelig er værd at glæde sig over, må det samtidig også være en anelse bekymrende, at Cristiano Ronaldo ikke var med til kampen.

Det skyldes angiveligt det maveonde, som også holdt superstjernen ude af træningen onsdag.

Portugal bragte sig allerede foran efter ni minutter af opgøret mod Nigeria. Her var det Bruno Fernandes, der scorede føringsmålet for det stjernespækkede mandskab.

Efter 35 minutter blev det også til 2-0, da Bruno Fernandes endnu en gang fik netmaskerne til at blafre – denne gang på et straffespark.

Stillingen 2-0 holdt helt indtil det 82. minut, hvor den 21-årige Benfica-angriber Goncalo Ramos gjorde det til 3-0. Allerede to minutter senere var den indskiftede Benfica-angriber på spil igen, da han stod bag assisten til Joao Marios scoring til 4-0, hvilket også blev kampens resultat.

Officielt: Sadio Mané spiller ikke ved VM

Portugal spiller sin første kamp ved VM-slutrunden i Qatar torsdag den 24. november mod Ghana. Foruden Ghana er også Sydkorea og Uruguay at finde i Portugals VM-gruppe.