VM 2022

1 min læsningMorten Wieghorst om ledigt trænersæde i Brøndby: Ser ingen mening i at tale om det

Hvis man som Brøndby-fan håber på at Morten Wieghorst bliver den næste cheftræner i klubben, kan man efter alt at dømme godt skure ned for forventningerne.

1 min læsning
Brøndby, Brøndby IF, ny cheftræner i Brøndby, Morten Wieghorst.

Der er lige nu et ledigt trænersæde i Brøndby IF.

En af dem, der kunne være et muligt bud til at tage over efter Niels Frederiksen, er den nuværende assistenttræner på det danske landshold, Morten Wieghorst.

I sin aktive karriere som professionel fodboldspiller, spillede han således sine sidste tre år i Brøndby IF, inden støvlerne blev lagt på hylden.

Artiklen fortsætter under reklamen

Siden kastede han sig ud i trænergerningen, hvor han foruden sit nuværende job som assistenttræner på landsholdet også har stået i spidsen for FC Nordsjælland, AGF og AaB.

Alligevel er svaret nej, da han bliver spurgt indtil, hvorvidt han kunne være interesseret i jobbet som cheftræner i Brøndby.

– Lige nu er jeg ansat i DBU, og jeg nyder virkelig at arbejde med Kasper Hjulmand, staben og spillerne. Derfor ser jeg ingen mening i at tale om sådan noget nu.

– Jeg kan helt ærligt sige, at som træner har jeg altid kun koncentreret mig om nuet, og så er den ikke længere, selvom det måske er et kedeligt svar, siger Morten Wieghorst til Tipsbladet.

26 mand klar til slutrunde: Her er de sidste fem navne i Danmarks VM-trup

Carsten V. Jensen må derfor kigge i andre retninger i sin søgen på Brøndby IF’s kommende cheftræner.

Alt imens er Morten Wieghorst formentlig travlt optaget af forberedelserne frem mod VM-slutrunden, hvor Danmark spiller sin første kamp den 22. november klokken 14.00 mod Tunesien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer