VM 2022

1 min læsningSe videoen: Lyngby-træner vil give sine spillere 1000 Carlsberg

Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson havde en klar besked til sine spillere, da han efter kampen samlede dem i omklædningsrummet.

1 min læsning
Freyr Alexandersson, Lyngby Boldklub, Superligaen.

Lyngby Boldklub hentede lørdag sæsonens første sejr, da de slog Silkeborg IF med 2-0 på udebane.

Efter slutfløjt var der derfor godt humør på i Lyngby-lejrens omklædningsrum, hvor cheftræner Freyr Alexandersson samlede sine spillere til en lille tale.

Her er betydningen af sejren ikke til at tage fejl af, og hvis ikke Lyngby-spillerne selv var klar over vigtigheden af de tre point, så blev de det formentlig efter cheftrænerens tale.

– I er fucking seje, mand. Hold kæft, hvor er I stærke.

– Nu siger jeg det bare. I kommer til at høre alt muligt om, at “arh, I spillede ikke så godt” og “I har spillet mange gode kampe, men den her var ikke så god”. Hold kæft, mand. Jeg er så ligeglad. Jeg er så pisseligeglad.

– Nu skal I bare nyde det her. Så gå ind i bussen, jeg køber 1.000 Carlsberg og så skal I bare feste, okay?, lyder de inspirerende ord ovenpå sejren fra Lyngby-cheftræneren.

Highlights: Lyngby overrasker stort og tager første superligasejr på Silkeborgs kunstgræs

Om Lyngby-profilen Marcel Rømer havde forudset de 1.000 øl, vides ikke. Ikke destomindre glædede han sig kort efter slutfløjt allerede til busturen hjem. Det kan du læse mere om HER.

Med sejren har Lyngby nu hentet otte point i 17 kampe. Dermed er der fortsat 13 point op til Brøndby på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Du kan se videoen fra Lyngbys omklædningsrum øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer