VM 2022

2 min læsningHighlights: Viborg sender de forsvarende Pokalmestre fra FC Midtjylland ud af Pokalen efter lynstart

Viborg og FC Midtjylland mødtes onsdag aften i et vaskeægte lokalbrag i den danske Pokalturnering. Og her var det Viborg, der sendte FCM hjem mod Herning med et nederlag i bagagen.

2 min læsning
Viborg mod FC Midtjylland i Pokalen
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Viborg tager torsdag aften imod FC Midtjylland i et vaskeægte rivalopgør i det midtjyske i Pokalen.

Viborg kommer til opgøret i rigtig god form og indtager i skrivende stund en andenplads i Superligaen. FC Midtjylland kommer derimod til opgøret i mindre god form, hvor de nødvendige sejre er en mangelvarer.

På et fuldstændig tætpakket Energi Viborg Arena skulle Viborg komme blæsende ud fra kampens start. Det førte til et føringsmål allerede efter 14 minutter, da unge Mads Søndergaard Clausen bankede hjemmeholdet i front.

Viborg-sportschef om rivalisering: Navnet passer ikke til klubben

Men det var ikke nok til at stille Viborg-spillerne tilfredse. Viborg fortsatte det gode spil, og allerede efter 19 minutter bragte de sig således foran med 2-0 på en opfølgning fra Nicolas Burgy.

Og lige som man troede, at det var nok, så slog Viborg minsandten til igen. På en flot kontra tørrede Viborg-offensiven Ibrahim Said FC Midtjyllands Stefan Gartenmann og sendt bolden sikkert i kassen til chokerende 3-0 efter blot 35 minutter.

Første halvleg endte 3-0 til Viborg.

FCM’er inden pokalbrag: Man er ekstra tændt

Der skulle andre boller på suppen i anden halvleg for FC Midtjylland, hvis ikke aftenens opgør skulle blive det sidste i Pokalen for klubben i denne sæson – en turnering de ellers vandt i sæsonen forinden.

Det kom der også efter 54 minutters spil. Efter en lynstart af Albert Capellas’ tropper kunne brandvarme Gustav Isaksen bringe ulvene en smule tættere på et comeback, efter flot opspil i samarbejde med Sory Kaba og Anders Dreyer.

Mere blev det da ikke til for hverken FC Midtjylland eller Viborg. Dermed kunne kampen fløjtes af efter et intenst opgør – både på banen og på lægterne – ved stillingen 3-1 til Viborg mod FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer