VM 2022

2 min læsningFCM’er inden pokalbrag: Man er ekstra tændt

Oliver Sørensen ser frem mod torsdagens pokalderby på Viborg Stadion, som bliver midtbanespillerens første møde med rivalerne på udebane.

2 min læsning
Oliver Sørensen ser frem mod sit første derby på Viborg Stadion
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Senere på torsdagen danner Energi Viborg Arena ramme om pokalturneringens næstsidste ottendedelsfinale, når Viborg FF og FC Midtjylland tørner sammen.

Her er forventningerne sat i vejret fra gæsternes side, der kommer som forsvarende pokalmestre og derfor spiller for at genvinde turneringen, som man i alt har vundet to gange.

– Når det er en knockoutkamp, er man ekstra tændt, fordi man ved, at hvis vi ikke rammer dagen, kan det være slutningen på det hele. Samtidig er det ekstra specielt, fordi det er et derby, lyder det således Oliver Sørensen til klubbens hjemmeside, der torsdag for første gang stifter bekendtskab med rivalernes udebane:

– Jeg har ikke tidligere prøvet at spille et derby på Viborgs Stadion, så jeg ser frem til at opleve stemningen, og det lyder til, at der kommer tryk på, lyder det videre fra midtbanespilleren, der har stor respekt for værterne, der i øjeblikket indtager Superligaens andenplads.

– Viborg er et godt hold, men vi skal spille vores spil og matche deres energi. De plejer at komme med masser af fysik og power, og de vil nok forsøge at kyse os lidt på deres hjemmebane. Det skal vi ikke lade os gå på af, og vi skal lægge al fokus på at spille vores eget spil.

Trupnyt: To FC Midtjylland-profiler ude med skader til pokalbrag mod Viborg

Ottendedelsfinalen mellem Viborg FF og FC Midtjylland har kickoff klokken 17:30 og kan følges direkte på DR2 og DRTV.

Senere på aftenen bliver der også trukket lod til pokalturneringens kvartfinaler. Det sker efter kampen mellem AGF og FC Nordsjælland, som begynder klokken 19:30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer