VM 2022

1 min læsningViborg og FCM brager sammen i Pokalen: Der er et nøk op i forhold til en ”normal” kamp

I Viborg ser man frem til torsdagens pokaldyst mod ærkerivalerne fra FC Midtjylland, hvor begge hold kæmper for en kvartfinaleplads.

1 min læsning
Jacob Friis ser frem til FCM-dyst
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Viborg FF og FC Midtjylland jagter torsdag aften en plads videre i pokalturneringen, hvor der i næste runde venter et af holdene to kvartfinaleopgør.

Her glæder VFF-cheftræner Jacob Friis sig til pokalbraget mod nogle af holdets største ærkerivaler, hvor han forventer et hæsblæsende opgør:

– Det er med al tydelighed nogle kampe, der har lidt ekstra. Der er et nøk op i forhold til en ”normal” kamp, så det bliver helt sikkert intenst, indleder Friis til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at opleve et derby på hjemmebane, og håber på, at den markante opbakning, vi har haft på udebane også følges op hjemme.

– Det er to hold, der begge er rimelig afklarede i forhold til måden at gribe tingene an på. Så vi ved, at vi skal møde et godt hold med gode individualister, og det kræver bare fuld koncentration fra start til slut. Vi forventer ikke at få noget foræret, så der skal arbejdes virkelig hårdt for at lykkes i alle spillets faser.

Jesper Hansen før pokalbrag mod FCN: Drømmer om trofæ i min AGF-periode

Kampen mellem Viborg FF og FC Midtjylland begynder torsdag klokken 17:30 og kan følges på DR2 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer