VM 2022

2 min læsningJesper Hansen før pokalbrag mod FCN: Drømmer om trofæ i min AGF-periode

Jesper Hansen forventer en tæt dyst mod FC Nordsjælland, når Superligaens tophold kigger forbi til pokaldyst torsdag aften.

2 min læsning
Jesper Hansen drømmer om at vinde en pokal med AGF
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Torsdag aften bliver de to sidste kvartfinalehold til dette års udgave af pokalturneringen fundet, når Viborg FF møder FC Midtjylland og AGF senere på aftenen tager imod FC Nordsjælland hjemme i Aarhus.

Her er netop Aarhus og AGF fortsat indehaver af flest pokaltitler med ni pokaler skarpt efterfulgt af F.C København, der i denne sæson jagter sin niende pokaltriumf.

Hvis det står til Jesper Hansen havner pokalen dog atter i Aarhus, der ikke har vundet turneringen siden 1996. Det fortæller den rutinerede målmand på klubbens hjemmeside:

– Når jeg en dag er færdig som spiller, så vil jeg gerne se tilbage på et trofæ i min AGF-periode.

– Men lige nu handler det om at komme forbi FC Nordsjælland, der har spillet en rigtig flot sæson indtil nu. Kan vi det, så har vi noget at glæde os over i vinterpausen, og det er også vigtigt, siger Jesper Hansen, der forventer en tæt kamp mod Superligaens øjeblikkelige førerhold, som han tidligere i karrieren har repræsenteret:

– Jeg forventer det bliver en ny tæt kamp med FC Nordsjælland, som vi har haft et par tætte kampe med i 3F Superligaen. Og det kommer – som i ligaen – til at være afgørende, hvem der kan finde de ekstra mentale og fysiske kræfter frem på dagen og den kvalitet, som det kræver.

F.C. København havde brug for 30 ekstra minutter for at besejre Thisted i Pokalen

Pokalkampen mellem AGF og FC Nordsjælland begynder torsdag aften klokken 19:30 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Umiddelbart herefter vil lodtrækningen til kvartfinalerne finde sted, hvor F.C. København, AaB, Sønderjyske, Aarhus Fremad, Vejle Boldklub og Silkeborg IF allerede er sikret en plads i bowlen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer