LaLiga

Rayo chokerede: Real Madrid taber første LaLiga-kamp i sæsonen

Real Madrid troede at de var på sejrskurs ude mod Rayo Vallecano, men det undertippede hjemmehold kæmpede sig tilbage.

Fede Valverde og Real Madrid spille i LaLiga mod Rayo Vallecano.
Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid tabte mandag 3-2 til Rayo Vallecano, der dermed blev det første hold, som har slået de forsvarende spanske mestre i indeværende LaLiga-sæson.

Der er som regel en følelse af uundgåelighed, når Real Madrid går på banen i LaLiga, hvor Kongeklubben oftest vinder sine kampe uden meget palaver. Det var der bare ingen, der havde fortalt Rayo mandag aften.

Det undertippede hold kom nemlig bedst fra start, da Santi Comesana scorede til 1-0 efter fem minutter.

Heller ikke da Real Madrid etablerede en form for normalitet ved at bringe sig foran 2-1, efter Luka Modric og Eder Militao scorede efter henholdsvis 37 og 41 minutter, gav Rayo op.

De svarede i stedet igen ved at udligne et minut før pausen ved Alvaro Garcia.

Efter 67 minutter bragte Rayo sig foran, da dommeren gav Rayos Oscar Trejo to chancer fra straffesparkspletten. Argentineren brændte det første spark, men det blev vurderet, at Courtois havde forladt stregen for tidligt, og anden gang misbrugte Trejo ikke muligheden, da han scorede sejrs-målet.

Dermed fik Rayo Vallecano alle tre point mod Real Madrid, der må overlade førstepladsen i rækken til ærkerivalerne FC Barcelona.