VM 2022

1 min læsningMads Bidstrup om PL næste sæson: Skal have Thomas med

Mads Bidstrup har fået meget ros for sit lejeophold i FC Nordsjælland, og han arbejder hårdt for at overbevise Thomas Frank om, at niveauet er højt nok til Premier League.

1 min læsning
Mads Bidstrup arbejder for at blive en del af Brentford-truppen i Premier League.
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mads Bidstrup har høstet stor ros i Superligaen.

Den Brentford-ejede FC Nordsjælland-spiller er blevet en profil i den bedste danske række, hvilket har affødt spekulationer om, hvorvidt danskeren skal indgå i Brentfords trup næste sæson.

– Jeg tror meget på egne evner, men jeg skal selvfølgelig have Thomas (Frank red.) og de andre derovre med, og det er den snak, vi skal have, siger Bidstrup til Viaplay og fortsætter:

– Det har altid været et mål for mig at spille Premier League. Det er en drengedrøm, og det er noget, jeg arbejder hen mod hver eneste dag.

Den unge midtbanespiller stresser dog ikke over, hvilken hjemmebane han spiller på næste sæson. Ligemeget om det er i Premier League eller Superligaen.

– For mig handler det om at have mig selv med hele vejen, og tage det sted hen, hvor jeg føler, jeg kan udvikle mig mest. Om det er i Brentford, Nordsjælland eller et helt tredje sted, ved jeg ikke endnu. Lige nu udvikler jeg mig bedst i Nordsjælland, forklarer han.

FC Nordsjælland-komet igen kåret som månedens unge spiller

Mads Bidstrup var med fra start, da FC Nordsjælland fik et enkelt point i Herning mandag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer