VM 2022

1 min læsningSchwartau om stjerne-sammenligning: Det er selvfølgelig stort

Oscar Schwartau er blevet sammenlignet med Chelsea-stjernen Kai Havertz, efter han har bidt sig fast i Brøndbys Superliga-trup.

1 min læsning
Oscar Schwartau har gjort kometkarriere, og er blevet sammenlignet med en Premier League-stjerne.
Brøndbys Oscar Schwartau scorer til 3-2 under superligakampen mellem Brøndby og Lyngby på Brøndby Stadion søndag den 2. oktober 2022. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Oscar Schwartau udlever enhver ung fodboldfans drøm.

Den 16-årige Brødby-komet har på kort tid gjort sig bemærket på den øverste hylde i Danmark. Det har fået Viaplay-eksperten Per Frimann til at sammenligne ham med Chelsea-profilen Kai Havertz.

– Jeg så det godt på Facebook. At blive sammenlignet med sådan en stor fodboldspiller er jeg rigtig glad for, siger Schwartau til Viaplay.

Oscar Schwartau var kun 16 år og 61 dage, da han blev den yngste debutant i Brøndbys historie, og han ved også, at det ikke er hverdag med teenage-debutanter i Superligaen.

– At få besked på, at man starter inde og blive den yngste debutant i Brøndbys historie er jo fantastisk. At komme ind og spille imod voksne mænd som 16-årig er jo ikke ligefrem noget man gør normalt, siger han.

Schwartau blev senest den store helt, da han blev matchvinder i overtiden mod AaB. Læs mere om det her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer