Highlights: Topholdet Newcastle gjorde det igen – udspillede Southampton

Newcastle forlængede den ubesejrede stime til ni kampe, da de uden problemer hentede en 3-0 sejr over Southampton hjem til Nordengland.

Miguel Almiron forsatte målstimen i Premier League for Newcastle i kampen mod Southampton.
Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle fører Premier League

…hvis man udelukkende tæller de seneste fem spillerunder. Det står fast efter Eddie Howes mandskab fik en udesejr på 4-1 over Southampton.

Gæsterne kom foran 1-0 efter 35 minutter, da brandvarme Miguel Almiron scorede sit ottende Premier League-mål i indeværende sæson.

I anden halvleg gjorde Chris Wood det til 2-0, fem minutter inden Joe Willock sparkede 3-0 målet ind efter 63 minutter.

To minutter før tid reducerede Romain Perraud til 3-1, hvilket Bruno Guimaraes ikke ville finde sig i. I overtiden satte brasilianeren punktum for kampen med sin scoring til 4-1.

Med sejren bevæger Newcastle sig foreløbigt ind i Premier Leagues top-tre, alt imens Southampton fortsat ligger på den forkerte side af nedrykningsstregen.