Juventus svarer igen på kritik med tre point mod Inter

Juventus fik tre meget tiltrængte point mod Inter efter flere uger med hård kritik.

Adrien Rabiot scorede for Juventus i Serie A-kampen mod Inter.
Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Juventus-kritikken har været hård de seneste par uger, men en 2-0 sejr over Inter letter presset for en stund.

Første halvleg havde ingen nævneværdige chancer, men til gengæld bød de sidste 45 minutter på masser af underholdning.

Først bragte Adrien Rabiot hjemmeholdet foran 1-0, og efter 63 minutter troede de så, at 2-0 føringen var hjemme. Desværre for ‘Juve’, underkendte VAR målet, da Danilo havde hånd på bolden forinden.

I kampens slutfase havde begge hold store chancer, men hverken Lautaro Martinez eller Filip Kostic udnyttede dem. I stedet viste Nicolo Fagiolo, hvordan det skulle gøres, da han lukkede kampen med sin 2-0 scoring efter 85 minutter.

Dermed rykker Juventus op på femtepladsen, imens Inter er helt nede på en syvendeplads i Serie A.