Highlights: Liverpool sejrede i hektisk affære mod Spurs

Der er tre vigtige point på spil på Tottenham Hotspur Stadium søndag aften. Hjemmeholdet blev tidligere på dagen overhalet af Newcastle i Premier League, imens Liverpool skal holde sig tæt på alle topholdene.

Pierre Emile-Højbjerg var i aktion i Premier League-kampen mellem Tottenham og Liverpool.
Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham blev tidligere på dagen overhalet på tredjepladsen af Newcastle i Premier League, imens Liverpool ikke engang ligger i top 10, derfor var der pres på begge hold inden kampstart.

Gæsterne fra Merseyside håndterede presset bedst i begyndelsen, da stjernespilleren Mohamed Salah satte sidste fod på et godt Liverpool-opspil og sparkede bolden i mål til 1-0 efter 11 minutter.

Efter 40 minutter gik klappen ned for Eric Dier i Spurs-forsvaret. Englænderen forsøgte at heade bolden tilbage til målmanden, men i stedet serverede han bolden for fødderne af Salah, der chippede bolden ind til 2-0.

Tottenham kom langt bedre ud til anden halvleg og efter 70 minutter fik holdets talisman, Harry Kane, reduceret til 2-1 efter flot forarbejde af Dejan Kulusevski.

Desværre for hjemmeholdet blev det ikke til mere end det, og dermed ligger de fortsat under Newcastle i tabellen, alt imens Liverpool er tilbage i top 10.

Tottenham 0-1 Liverpool (Mohamed Salah, 11′):

Tottenham 0-2 Liverpool (Mohamed Salah, 40′):

Tottenham 1-2 Liverpool (Harry Kane, 70′):