Stensikker Barca-sejr i Piques afskedskamp

FC Barcelona tog lørdag aften afsked med klubikonet Gerard Pique på Camp Nou, med en 2-0 sejr over Almeria.

Gerard Pique tog afsked med Camp Nou i sin sidste kamp for FC Barcelona.
Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

616 gange.

Det er antallet af gange som Barca-legenden Gerard Pique har løbet på banen iført den ikoniske stribede fodboldtrøje.

Efter 83 minutter i hjemmekampen mod Almeria var det så slut for Pique, der med tårer i øjnene blev skiftet ud for sidste gang. Og forsvarskrumtappen sluttede sin Barcelona-karriere af med en 2-0 sejr.

Hele første halvleg var et regulært chanceorgie dog uden scoringer, hvor den største chance tilfaldt Robert Lewandowski på straffespark, men han sparkede ukarakteristisk ved siden af målet.

Chancerne fortsatte i anden halvleg, og efter 48 minutter kunne Ousmane Dembele sætte det forløsende åbningsmål ind. Frenkie De Jong fordoblede føringen efter 62 minutter, da han trykkede bolden ind på en ripost i feltet.

Xavi lovpriser Piqué efter karrierestop: Én af de absolut bedste i verden

Dermed efterlader Pique barndomsklubben på en førsteplads i LaLiga efter karrierestoppet.