VM 2022

1 min læsningOliver Christensen efter Bayern-nederlag: Lidt nogle pis-mål de får

Danske Oliver Christensen var frustreret over at skulle hente bolden ud af Hertha-målet tre gange imod Bayern München.

1 min læsning
Oliver Christensen var irriteret over målene som Hertha BSC lukkede ind i Bundesliga-kampen imod Bayern München.
Jürgen Fromme/AP/Ritzau Scanpix

Hertha Berlin fik en rædselsfuld start mod Bayern München, men tabte alligvel kun 3-2.

Hovedstadsklubben kom bagud med 3-0, men fik alligevel bragt spænding tilbage i kampen med en stærk afslutning på første halvleg. Derfor ærgrer klubbens danske målmand, Oliver Christensen, sig også over nogle af Bayerns scoringer.

– Det er lidt nogle pis-mål de får. Der bliver blokeret, og jeg går på nogle af skudene, og så kommer der en af deres spillere og prikker til den, så det var lidt frustrerende at lukke mål nummer to og tre ind. Det er ærgerligt vi ikke fik point med, men det er også en stor opgave imod Bayern München, siger Christensen til Viaplay efter kampen og fortsætter:

– Det var selvfølgelig en svær start på kampen, efter vi kommer bagud 3-0, men vi kommer rigtig fint tilbage og får lavet to hurtige mål inden pausen. Anden halvleg, synes jeg egentlig, er meget lige.

Point i kampen havde været tiltrængt for Hertha, der kun har to point ned til nedrykningsstregen. I den anden ende af tabellen kravler Bayern München forbi Union Berlin i toppen af tabellen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer