Napoli øger forspringet i toppen mod danskerklub

Napoli-maskinen fortsattte dominansen, da topholdet satte de nærmeste forfølgere fra Atalanta på plads.

Med Joakim Mæhle og Rasmus Højlund i startopstilling tog Atalanta imod Napoli i Serie A.
Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix

Både Rasmus Højlund og Joakim Mæhle var med fra start for Atalanta i topbraget, der endte med en 2-1 sejr til gæsterne, Napoli.

For Atalanta handlede kampen i høj grad om at lukke hullet på fem point til Napoli på førstepladsen – eller i hvert fald som minimum sørge for, at forspringet ikke blev større.

Den mission fik en god start, da Ademola Lookman efter 19 minutter sparkede et straffespark ind til 1-0. Føringen varede dog kun fire minutter inden Victor Osimhen udlignede for napolitanerne.

Og Osimhen viste sig at være forskellen i kampen. 12 minutter efter sin egen scoring lagde han nemlig op til føringsmålet, der blev sat ind af nordmakedoneren Eljif Elmas.

Resultatet betyder at Napoli nu ligger komfortabelt i spidsen i jagten på det italienske mesterskab med otte point ned til Atalanta på andenpladsen.