Europæisk Fodbold

Sturm Graz-dansker stikker til FCM-fans inden skæbnekamp: Bliver ikke et problem

William Bøving giver ikke meget for FC Midtjyllands fans, når han sammen med resten af Sturm Graz gæster MCH Arena torsdag aften.

William Bøving, FC Midtjylland, Europea League, FCM-Sturm Graz.

FC Midtjylland spiller torsdag aften en vaskeægte skæbnekamp, når østrigske Sturm Graz gæster MCH Arena i Europea League.

Her kan midtjyderne med en sejr sikre sig videre avancement i turneringen, mens Sturm Graz blot skal bruge et enkelt point for at spille i Europea League efter nytår.

Med så meget på spil, kan FC Midtjylland glæde sig over at have sine fans i ryggen på hjemmebanen i Herning.

Det er dog ikke noget, som den tidligere FCK-spiller, William Bøving, giver meget for, når han sammen med resten af Sturm Graz træder ind på MCH Arena.

– Jeg synes, at det her stadion er meget lig Sturm Graz’, men ikke med helt den samme atmosfære som i Graz, siger William Bøving på pressemødet forud for kampen og fortsætter:

– De gange, jeg har spillet her, har det ikke været de mest fanatiske fans her i Midtjylland. Så jeg tænker ikke, at vi behøver fokusere så meget på den del af kampen – og jeg tror ikke, at vi kommer til at miste fokus.

– Selvom det nogle gange kan være vanskeligt med fansene, når man er på udebane, så tror jeg ikke, at det bliver et problem.

Sviatchenko har opskriften på sejr: Kræver en helstøbt indsats

Du kan se videoen med William Bøving på pressemødet øverst i artiklen.

Kampen mellem FC Midtjylland og Sturm Graz fløjtes i gang på MCH Arena torsdag klokken 18.45 og kan ses på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P