Champions League

Highlights: Simon Kjær og AC Milan kørte Salzburg over

Simon Kjær vandt danskerduellen over Maurits Kjærgaard, og dermed er AC Milan videre fra Champions League-gruppespillet.

Olivier Giroud scorede for AC Milan i Champions League-kampen imod Salzburg.
Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Simon Kjær og Maurits Kjærgaard var begge med fra start for henholdsvis AC Milan og RB Salzburg, da italienerne vandt 4-0 i aftenens Champions League-kamp.

De to mandsskaber havde meget på spil i kampen, da vinderen af kampen var sikret en plads i knockout-fasen. Dog kunne AC Milan nøjes med uafgjort.

Efter 14 minutter bryder Olivier Giroud dødvandet, og bringer AC Milan foran med 1-0 på et hovedstød.

Anden halvleg nåede nærmest ikke at blive fløjtet igang, før Rade Krunic headede et Olivier Giroud oplæg ind bag Salzburg-målmanden efter 46 minutter, og 11 minutter senere gjorde franskmanden det selv til 3-0.

I overtiden gjorde Junior Messias det til 4-0 og dermed kan Simon Kjær glæde sig til at spille med i ottendedels-finalerne af Champions League for AC Milan, imens Maurits Kjærgaard og Salzburg må en tur ned i Europa League.

AC Milan 1-0 RB Salzburg (Olivier Giroud, 14′):

AC Milan 2-0 RB Salzburg (Rade Krunic, 46′):

AC Milan 3-0 RB Salzburg (Olivier Giroud, 57′):