Highlights: Leipzig slagtede Shakhtar

Leipzig udklasserede Shakhtar Donetsk på polsk græs i direkte duel om den sidste knockout-billet.

Shakhtar spiller imod Leipzig i Champions League.
Janek Skarzynski/AFP/Ritzau Scanpix

Shakhtar Donetsk var tvunget til at vinde, hvis de ville videre i Champions League, men tabte i stedet 4-0 RB Leipzig uden Yussuf Poulsen.

Allerede efter 10 minutter så det svært ud for hjemmeholdet, der kom bagud 1-0, da den franske stjerne Christopher Nkunku sparkede en retur i målet.

I anden halvleg afgjorde tyskerne så kampen. Efter 50 minutter gjorde Andre Silva det til 2-0. 12 minutter sørgede Dominik Szoboszlai for 3-0 og efter 68 minutter lavede Valeriy Dondar selvmål hvilket tog den sidste spænding ud af kampen.

Dermed er Leipzig videre i Champions League, imens Shakhtar Donetsk må nøjes med Europa League efter nytår.

Shakhtar 0-1 RB Leipzig (Christopher Nkunku, 10′):

Shakhtar 0-2 RB Leipzig (Andre Silva, 50′):

Highlight mangler. Kan ses øverst i artiklen.

Shakhtar 0-3 RB Leipzig (Christopher Nkunku, 62′):

Shakhtar 0-4 RB Leipzig (Valeriy Bondar, selvmål, 68′):