VM 2022

2 min læsningMedie: Messi ignorerer Barcelonas opkald

Lionel Messi har kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer, og dermed er han fri til at forhandle med nye - eller tidligere - klubber allerede 1. januar.

2 min læsning
Lionel Messi skulle angiveligt have ignoreret opkald fra FC Barcelonas præsident Joan Laporta.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Lionel Messi skiftede sidste sommer fra FC Barcelona til PSG på en fri transfer.

Den handel – eller mangel på samme – vil FC Barcelona efter sigende meget gerne kopiere til sommer.

Her har Messi nemlig kontraktudløb i den franske hovedstadsklub, men selvom skiftet dermed ser ud til at ligge lige for, så skulle hovedpersonen selv se anderledes på det.

Ifølge engelske The Mirror skulle Barca-præsident, Joan Laporta, allerede have forsøgt at skabe kontakt til klubbens tidligere verdensstjerne, men argentineren skulle simpelthen have efterladt præsidenten med uforrettet sag ved slet ikke at svare på opkaldene.

Også Laportas forsøg på at skabe kontakt til Messi ved Ballon d’Or-prisuddelingen skulle være mislykket for den spanske klub-præsident.

Xavi fortsætter Barcas flirt med Messi: Selvfølgelig vil jeg gerne det

Hverken Laporta eller cheftræner Xavi har lagt skjul på, at de gerne ser Messi tilbage hos ‘Blaugrana’, men de kærlige følelser ser altså ikke nødvendigvis ud til at være gengældt.

Den engelske avis mener at vide, at 35-årige Messi simpelthen føler, at han forrige sommer blevført bag lyset af præsident Laporta og bestyrelsen i Barcelona.

Laporta fra Barca-lejren: Kapitlet med Messi er forhåbentlig ikke afsluttet

PSG sikrede sig forrige sommer en toårig kontrakt med Messi, hvori der var indskrevet en option på yderligere et år. Det menes dog, at den option skal accepteres af begge parter, og altså ikke som man indimellem ser det i særligt engelsk fodbold, hvor klubberne kan afgøre, om optionen skal aktiveres.

Det har tidligere været fremme, at MLS-klubben Inter Miami, hvor David Beckham er medejer, skulle være varmeste bejler til Lionel Messi om otte måneder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer