2 min læsningXavi fortsætter Barcas flirt med Messi: Selvfølgelig vil jeg gerne det

Lionel Messi forlod sidste sommer tårevædet FC Barcelona til fordel for franske Paris Saint-Germain, men på det seneste har særligt præsident Joan Laporta udtrykt ønske om at bringe argentineren tilbage til Camp Nou. Nu stemmer Messis tidligere holdkammerat og nuværende Barca-træner i med sin præsident.

2 min læsning
Lionel Messi Xavi FC Barcelona genforening
Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messis tid i FC Barcelona sluttede i en tårevædet pressemøde.

Men måske var det ikke slutningen på argentinerens tid i den catalanske storklub.

I hvert fald lægger FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, ikke skjul på, at han gerne vil skrive endnu et kapitel i Messis Barcelona-historie, og nu bakkes han op af cheftræner Xavi, der dog ikke har forhåbninger om en genforeningen allerede denne sommer.

– Lige nu har han en kontrakt, så det er utopi, så vi fokuserer på denne sæson. Selvfølgelig vil jeg gerne, at Leos tid i Barca ikke slutter, som den gjorde. Jeg vil gerne have, at han får en sidste chance for at sige farvel som den bedste i historien. Selvfølgelig vil jeg gerne have det til at ske, men han har en kontrakt, siger Xavi ifølge Mundo Deportivo.

Den udmelding ligger altså fint i tråd med præsident Joan Laportas udmelding for få dage siden. Her udtalte Joan Laporta:

– Messis tid i Barca sluttede ikke, som vi kunne have ønsket. Jeg mener, at Barca har en moralsk gæld til Messi. Vi vil gerne, at hans karriere slutter i Barca-trøjen, og at han bliver hyldet på alle de baner, han kommer til.

Barca-pæsident: Har et rigtig godt forhold til Ronaldo-agent

Lionel Messis skifte fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain blev officielt den 10. august sidste år, og ved den lejlighed skrev den argentinske troldmand under på en to år lang kontrakt. Dermed har Messi kontraktudløb i den franske hovedstad om et år. Dog har PSG sikret sig en mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere én sæson – en option de utvivlsomt gør brug af.

Mens Lionel Messi målgennemsnit i 776 kampe for FC Barcelona lyder på imponerende 0,86 mål per kamp, er argentinerens målrate faldet ganske markant i tiden i Frankrig. Her har han således ’kun’ scoret 10 mål i i alt 33 kampe, hvilket giver et målgennemsnit på 0,3 per kamp.

Timeline

Notifications

Notifikationer