VM 2022

2 min læsningSjov statistik efter vanvittigt De Bruyne-mål: Kun overgået af David Beckham og Christian Eriksen

Kevin De Bruyne scorede lørdag et vanvittigt mål på frispark, da Manchester City sejrede 1-0 ude mod Leicester - den belgiske stjerne er nu kun overgået af David Beckham og Christian Eriksen i en spøjs statistik.

2 min læsning
Kevin De Bruyne, Manchester City, De Bruyne drømmemål, Premier League, Christian Eriksen, David Beckham.

De Bruynes frisparksmål mod Leicester lørdag, er uden tvivl et af de mål, der vil blive husket i mange år og indgå i adskillige ‘compilations’- og highlightvideoer på Youtube og alverdens andre steder. Det er bare godt sparket ind.

Det britiske sportsanalysefirma Opta Sports har efter belgierens fænomenale scoring delt en sjov – men også imponerende – statistik på Twitter.

Her skriver de, at det var Kevin De Bruynes 25. scoring udenfor feltet i Premier League, ud af de i alt 60 mål, har nu står noteret for.

Dermed er han den spiller, der procentvist, og med over 50 mål i Premier League, har scoret tredjeflest mål udenfor feltet i den bedste engelske rækkes historie. I alt 42 procent af De Bruynes mål er scoret fra en position udenfor feltet.

Det er i sig selv en finurlig statistik, men set med danske briller bliver den endnu mere interessant. Det viser sig nemlig, at de to spillere, der ligger foran City-stjernen i samme statistik, er Christian Eriksen og David Beckham.

Christian Eriksen har således scoret 44 procent af sine i alt 52 mål i Premier League fra en position udenfor feltet, og slår dermed Kevin De Bruyne på procenterne.

Selvom Christian Eriksen og Kevin De Bruyne fortsat må forventes at have flere år tilbage i Premier League, skal de dog oppe sig gevaldigt, hvis de vil overhale David Beckham på førstepladsen.

Den engelske fodboldlegende har således scoret hele 55 procent af sine i alt 62 Premier League-mål fra en position udenfor feltet.

Highlights: City på førstepladsen efter vanvittigt De Bruyne-mål

Kevin De Bruynes frisparksmål var nok til at sende Manchester City på førstepladsen i Premier League, da Pep Guardiola og co. sejrede med 0-1 ude mod Leicester.

Christian Eriksen har muligheden for at trække yderligere fra Kevin De Bruyne i statistikken søndag klokken 17.15, når West Ham gæster Old Trafford.

Du kan se Kevin De Bruynes frisparksperle i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer