VM 2022

1 min læsningHighlights: City på førstepladsen efter vanvittigt De Bruyne-mål

Manchester City har nu overtaget førstepladsen i Premier League, hvor Kevin De Bruynes drømmemål var nok til en sejr ude mod Leicester.

1 min læsning
Leicester-Manchester City højdepunkter, highlights Premier League, Kevin De Bruyne frisparksmål.

Der var dømt kamp mellem top og bund i Premier League, da Leicester tidligt søndag eftermiddag hjemme på King Power Stadium tog imod Manchester City.

Pep Guardiolas tropper – der for første gang i sæsonen var uden topscorer Erling Haaland i truppen i Premier League – sejrede med 1-0, hvilket betyder, Manchester City nu har overtaget førstepladsen fra Arsenal, der først søndag eftermiddag skal i aktion.

Leicester havde forinden kampen ikke indkasseret et mål i de seneste tre kampe, og første halvleg endte da også som en målløs affære. I begyndelsen af anden halvleg fik City-stjernen Kevin De Bruyne dog ændret på det, da han tog sig af et frispark nogle meter udenfor Leicester-feltet – et sandt drømmehug, hvor bolden var helt op at kysse trekantssammenføjningen, inden den gik i mål.

Leicester 0-1 Manchester City (Kevin De Bruyne, 49′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer