VM 2022

2 min læsningCornelius efter indskiftning: Det ændrer kampen

Andreas Cornelius blev sat på banen allerede fra anden halvlegs start, da F.C. København vandt 2-0 ude mod Randers FC - det ændrede, ifølge angriberen selv, kampen.

2 min læsning
FCK, F.C. København, Andreas Cornelius, Randers FC, Superligaen.

Første halvleg mellem Randers FC og F.C. København kommer næppe til at gå over i historien for sit skønne spil – tværtimod.

I pausen reagerede FCK-træner Jacob Neestrup ved at sætte William Clem og Andreas Cornelius på banen fra anden halvlegs start, og kort efter kom F.C. København på måltavlen, da Lukas Lerager gjorde det til 0-1 for gæsterne.

Især indskiftningen af Andreas Cornelius så ud til at volde problemer for Randers-forsvaret, da han med sin fysisk skabte nye udfordringer for hjemmeholdets defensiv.

Efter kampen afgav Andreas Cornelius interview til discovery+, og den stærke angriber er da heller ikke i tvivl om, at hans indhop var med til at ændre kampbilledet.

– Jeg synes, at det ændrer kampen. Vi kan spille på en lidt anden måde, måske lidt mere direkte.

– Jeg er med i begge mål, så det var det, der skulle til, lyder det fra FCK-angriberen.

F.C. København har længe døjet med skader til flere af holdets profiler, herunder Andreas Cornelius selv. I lørdagens opgør var Denis Vavro dog atter på banen, ligesom også Rasmus Falk kom ind og fik det sidste kvarter.

– Vi har rigtig mange dygtige spillere med en masse potentiale. De unge drenge gør det pisse godt.

– Men vi har også brug for nogle af de spillere, som har erfaringen og kvaliteten, og det får vi også nu her løbende. Falk er snart klar, Denis kom ind i dag – og ja, mig selv. Så vi skal finde en balance i de der ting, lyder analysen fra Andreas Cornelius.

Neestrup efter “dårlig fodboldkamp”: Det må vi jo beklage

Med 2-0-sejren er F.C. København nu kravlet op i top seks. Det kan dog ændre sig allerede søndag, hvis enten AGF eller OB sejrer i deres respektive superligaopgør.

Du kan se kampens højdepunkter i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer