VM 2022

1 min læsningBrøndby-komet: Sådan var det at score mit første mål i Superligaen

Trods en alder på blot 16 år har Oscar Schwartau i denne sæson etableret sig på førsteholdet i Brøndby IF, hvor de to første sæsonmål allerede er sat ind.

1 min læsning
Oscar Schwartau er udtaget til Danmarks U19-landshold. Brøndby Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Selvom Oscar Schwartau blot er 16 år gammel, kan han allerede prale af, at han har spillet 13 kampe for Brøndbys førstehold, hvor det tilmed er blevet til to mål for den unge komet.

Nu fortæller angriberen, hvordan han oplevede sin første scoring på Brøndby Stadion, som blev sat ind mod OB i femte runde af Superligaen.

– Det var helt surrealistisk. At starte inde og score et mål til 2-0 var jo helt fantastisk, indleder Oscar Schwartau til campo.dk og fortsætter:

– Jeg kunne slet ikke tænke efter jeg havde scoret der. Det var en vild oplevelse. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre, og hvad jeg gjorde. Det var bare glæde, som strålede ud, lyder det fra Schwartau, der nyder hver en kamp på Brøndby Stadion:

– Det er helt klart den fedeste oplevelse, at kunne spille ude på Brøndby Stadion. Det er det stadion, jeg allerhelst vil spille på og være på, så det betyder selvfølgelig noget for mig, at spille derude. Det er både med glæde og stolthed, når man træder på banen.

Du kan se interviewet med Oscar Schwartau øverst i artiklen.

Brøndby-chef hyrer livvagter efter hadbeskeder: Har følt mig tvunget

Brøndby IF skal næste gang i superligaaktion søndag aften klokken 18:00 hjemme mod AaB i en kamp, der kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer