VM 2022

1 min læsningBrøndby-chef hyrer livvagter efter hadbeskeder: Har følt mig tvunget

Bestyrelsesformand i Brøndby IF Jan Bech Andersen er i kølvandet på det nye ejerskab blevet mødt med en række hadbeskeder. Han har efterfølgende følt sig tvunget til at hyre livvagter.

1 min læsning
Bestyrelsesformand i Brøndby IF har hyret to livvagter i kølvandet på de hadbeskeder, han har modtaget fra vrede fans.

Brøndby IF’s offentliggørelse af de nye amerikanske ejere, Global Football Holdings, er ikke faldet i god jord hos alle blå-gule tilhængere.

På pressemødet fredag mødte adskillige Brøndby-fans op for at tilkendegive deres utilfredshed med det nye ejerskab.

Jan Bech reagerer på protester: “Be careful what you wish for”

Protesterne er direkte rettet mod bestyrelsesformanden Jan Bech Andersen, som er blevet mødt med så mange hadbeskeder fra utilfredse fans, at han nu af sikkerhedsmæssige årsager har følt sig nødsaget til at hyre livvagter.

– Jeg er blevet svinet til den senere tid. Derfor har jeg følt mig tvunget til at hyre to sikkerhedsvagter, fortæller Jan Bech Andersen til Ekstra Bladet, hvorefter han uddyber sin ærgrelse.

– Det er trist, at vi er kommet dertil, men jeg føler, det har været nødvendigt. Jeg må tænke på min egen sikkerhed.

Global Football Holdings overtager lidt mere end halvdelen af aktierne i Brøndby. Foruden det nye ejerskab i den danske storklub er GFH allerede medejere af bundesligaklubben FC Augsburg, og hovedaktionær i portugisiske Estoril og belgiske SK Beveren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer