VM 2022

2 min læsningFCN-forsvarer øjner guldet: Har ikke noget problem med at sige det

Efter 2-0 sejren over Horsens, der giver et hul på seks point ned til forfølgerne, tøver Erik Marxen ikke med at fortælle FC Nordsjællands målsætning.

2 min læsning
Superligaens tophold FC Nordsjælland medregnes som kandidater til mesterskabet, og ifølge Erik Marxen går man også efter guldet.

FC Nordsjælland er seriøse mesterskabskandidater i denne sæson.

Fredag tog de endnu et vigtigt stik i jagten på guldet, da de leverede en opvisning hjemme mod AC Horsens i 2-0 sejren.

Highlights: FCN øger afstanden i toppen af Superligaen efter sejr over Horsens

I Adamo Nagalos fravær fik den garvede Erik Marxen muligheden fra start, og den rutinerede forsvarsspiller holdte ikke roserne til holdkammeraterne tilbage, da han blev spurgt, om FC Nordsjælland var altdominerende kampen igennem.

– Ja, det synes jeg, ja. Måske har de fem minutter i anden halvleg, hvor de får et hjørnespark eller to, ikke, men hvis det er dét, der skal til for, at vi ikke føler, at vi er i 100 procent kontrol, så sætter vi også en høj barre for os selv, siger Erik Marxen til TV3 SPORT efter kampen.

Med sejren forøger FCN afstanden til den nærmeste forfølger fra Viborg, der nu har seks point op til topholdet. Nu øjner den 31-årige forsvarsspiller guldet.

– Hvis vi holder den her skrue i vandet og spiller med den her selvtillid, så er vi – hvis ikke ét af de bedste, så måske det bedste hold, så alt kan ske. Jeg har ikke noget problem med at sige, at det går vi selvfølgelig efter, fastslår Erik Marcen.

AC Horsens fik ikke et ben til jorden mod FCN: Noget af det værste, jeg har prøvet

FC Nordsjælland og AC Horsens tog hul på 15. spillerunde, hvorfor de resterende hold i Superligaen har spillet en kamp mindre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer