Highlights: FCN øger afstanden i toppen af Superligaen efter sejr over Horsens

Fredag aften sparkede FC Nordsjælland og AC Horsens Superligaens 15. spillerunde igang på Right to Dream Park.

FC Nordsjælland-AC Horsens highlights live

FC Nordsjælland havde fredag aften muligheden for at slå et betydeligt stort hul til forfølgerne i toppen af Superligaen. Omvendt kunne Horsens spille sig væk fra farezonen i bunden og op i midten af tabellen, da de to mødes på Right to Dream Park.

FC Nordsjællands sprudlende offensiv var for stor en mundfuld for Horsens, der endte kampen med ti mand på banen og et nederlag på 2-0.

Hjemmeholdets hurtige offensiv kom flyvende fra start. Fire minutter inde i kampen spillede Mohamed Diomande sig fri med en et-to, hvorefter han sparkede bolden i netmaskerne til 1-0.

I anden halvleg jagtede Horsens udligningen, men ærgerrigheden gav bagslag, og FCN blev tildelt et straffespark. Andreas Schjelderup eksekverede sikkert fra ellevemeterpletten til 2-0. Kort tid efter blev AC Horsens yderst spinkle håb om at tage fra Farum med point skudt helt i sænk af James Gomez, der trak et direkte rødt for at fratage Ernest Nuamah en oplagt scoringsmulighed.

Med sejren øger FC Nordsjælland afstanden til seks point ned til den nærmeste forfølger, Viborg, der møder Silkerborg søndag.

FC Nordsjælland 1-0 AC Horsens (Mohamed Diomande, 4′)

FC Nordsjælland 2-0 AC Horsens (Andreas Schjelderup, 66′)