VM 2022

2 min læsningStolt FCM-anfører: Det ville være underligt, hvis vi kom her og smadrede Lazio 5-1

Erik Sviatchenko var godt tilfreds med midtjydernes spil, selvom det ikke blev til point mod Lazio på Stadio Olympico.

2 min læsning
Erik Sviatchenko i hovedstødsduel med Felipe Anderson.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom det ikke blev til point for FC Midtjylland, da midtjyderne tabte 2-1 mod Lazio torsdag aften, var Erik Sviatchenko alligevel fortrøstningsfuld efter kampen.

I et opgør, hvor begge hold havde sine gode perioder, trak hjemmeholdet det længste strå i en tæt Europa League-gruppe.

– Vi gør alt, hvad vi kan. Vi møder nummer tre eller fire i Serie A, som er ubesejret i seks kampe, og lever indtil 96. minut. Jeg synes, vi gør alt, hvad vi kan mod en stærk modstander i dag, siger Sviatchenko til TV 2 SPORT.

Specielt blev marginalerne afgørende i kampen, hvor begge hold fik annulleret en scoring samt skud på træværket fra begge mandskaber.

Europa League: Lazio vinder og sender FC Midtjylland ned på en øjeblikkelig sidsteplads i gruppen

– Langt hen ad vejen synes jeg, vi kan være stolte af at være med så langt inde i kampen. Havde det gået vores vej, kan det være, vi havde fået noget, siger anføreren og fortsætter:

– I anden halvleg prøver vi at være med, men i det her tempo er det selvfølgelig svært. Det ville også være underligt, hvis vi kom her til Stadio Olympico og smadrede Lazio 5-1.

Overblik: Disse hold er videre i Europa League

Med aftenens resultat er FC Midtjylland placeret nederst i gruppen, som også tæller Sturm Graz og Feyenoord. Førstnævnte gæster MCH Arena den 3. november, hvor Albert Capellas tropper skal forsøge at spille sig videre i Europa League.

FC Midtjylland er dog sikre på avancement, hvis holdet formår at vinde gruppespillets sidste opgør. Læs mere om hvordan her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer