VM 2022

2 min læsningGodt nyt for FC Midtjylland: Feyenoord snubler mod Sturm Graz i Europa League

Feyenoord snublede mod Sturm Graz, og det er godt nyt for Albert Capellas FC Midtjylland, der nu blot er en sejr fra videre avancement i Europa League.

2 min læsning
Sturm Graz besejrede Feyenoord og giver dermed FC Midtjylland en hjælpende hånd i forhold til at gå videre i Europa League.
Foto: Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

Feyenoord snublede torsdag aften mod Sturm Graz, og det har stor betydning for de resterende hold i Europa League – gruppen, Lazio og ikke mindst danske FC Midtjylland.

Faktisk må den sene scoring til 1-0 for Sturm Graz mod hollandske Feyenoord siges at være et rigtig godt resultat for Albert Capellas’ mandskab.

Læs mere om hvorfor efter reklamen

FC Midtjylland er nemlig sikre på at fortsætte i Europa League, hvis de vinder i sjette runde af turneringen, der løber af stablen torsdag den 3. november.

I sidste runde skal FC Midtjylland møde netop Sturm Graz, og her skal FC Midtjylland naturligvis vinde, hvis de vil videre.

Til gengæld er FC Midtjylland sikre på at få en første- eller andenplads i puljen, såfremt de vinder opgøret.

Overblik: Disse hold er videre i Europa League

Den tætte gruppe gør, at regnskabet kan virke besværligt, men da FC Midtjylland med en sejr som minimum vil være lige gode indbyrdes med Sturm Graz – og lige meget hvad vil have en bedre målscorer end Sturm Graz – bør de overtage pladsen foran dem i gruppen.

Vinder Feyenoord samtidig over Lazio, ender alle hold på 8 point i gruppen. Og her er det FC Midtjylland og Feyenoord, der vil trække det længste strå – såfremt begge hold vinder.

FCM-direktør er næsten sikker: Han bliver det største salg i klubbens historie

FC Midtjylland har således mulighed for at slutte på toppen af gruppen, da man er bedre indbyrdes end det italienske hold – dog kræver det, at Feyenoord ikke får en bedre målscore en de midtjyske ulve, da Feyenoord så vil ende på førstepladsen.

Alt afhænger af de sidste resultater i Europa League, som findes torsdag den 3. november.

Få overblik over gruppen her:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer