Europæisk Fodbold

Europa League: Lazio vinder og sender FC Midtjylland ned på en øjeblikkelig sidsteplads i gruppen

FC Midtjylland gæstede torsdag aften Lazio i Europa League. Her var det italienerne, der trak det længste strå og vandt i et tæt opgør.

FC Midtjylland møder Lazio i Europa League. FC Midtjylland Lazio.

FC Midtjylland skulle torsdag aften forsøge at hente et positivt resultat med hjem fra den italienske hovedstad, Rom, hvor Lazio ventede i Europa League.

Efter de første fire spillerunder af Europa League-gruppespillet havde alle hold i FC Midtjyllands gruppe fem point, og dermed var gruppen helt lige med to runder tilbage.

Se statistikker og ligatabel længere nede i artiklen

Avis: FCM nærmer sig kæmpesalg

FC Midtjylland fik en fantastisk start på aftenens opgør, hvor Gustav Isaksen efter 8 minutter bragte ulvene tidligt foran efter en stor fejl i Lazios forsvar.

FC Midtjylland var godt med i kampen, men glæden over den tidlige føring varede dog kun små 30 minutter. Her kunne Sergej Milinkovic-Savic bringe Lazio tilbage i kampen med et hårdt og præcist skud fra kanten af feltet.

Holdene gik til pause med et 1-1-resultat.

FCM-boss om Evander: Selvfølgelig er der interesse

Holdene kom særdeles friske ud til anden halvleg. Efter kort tid ramte FC Midtjylland overliggeren på et flot hovedstødsforsøg fra Anders Dreyer. Blot 3 minutter senere var det Lazios tur til at ramme overliggeren, men Jonas Lössl fik flot fingrene på og afværgede situationen.

Desværre for FC Midtjylland var Lazio ikke færdige med at være farlige. Efter 58 minutter bragte italienerne sig således foran med 2-1 på et mål af den tidligere Barcelona- og Chelsea-spiller, Pedro Rodriguez.

Efter 80 minutter havde Pedro igen kuglen i kassen, men måtte se sit mål blive annulleret for offside. Kort efter var det så FC Midtjylland, der fik et mål retmæssigt underkendt for offside.

Tættere på kom FC Midtjylland ikke, og dermed måtte de rejse hjem med et 2-1-nederlag i bagagen. Resultatet sender FCM ned på en øjeblikkelig sidsteplads før opgøret mellem gruppens to andre hold, Feyenoord og Sturm Graz, som møder hinanden i aften klokken 21:00.