VM 2022

1 min læsningBarca færdige i Champions League: Det var svært at finde motivationen

Héctor Bellerín forholder sig til FC Barcelona-spillernes motivation til kampen mod Bayern München, hvor man på forhånd var ude af Champions League.

1 min læsning
Héctor Bellerín sætter ord på Barca-skuffelsen
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona havde reelt ingenting at spille for, da de onsdag aften tog imod Bayern München hjemme på Camp Nou i Champions League.

Med Inters sejr i den tidlige onsdagskamp havde catalanerne nemlig definitivt udspillet deres chancer for videre avancement til ottendedelsfinalerne, og netop det faktum forholdte Héctor Bellerín sig til efter 0-3 nederlaget til de sydtyske giganter.

– Vi er professionelle. Det er, hvad vi gør hver eneste dag. Det bør ikke have indflydelse på, hvordan man starter kampen, indleder Barca-backen til Viaplay og fortsætter:

– Man skal være motiveret og give sig 100 procent, fordi folk kommer for at se os. Vi har et logo på brystet, og derfor skal vi repræsentere det med 100 procent, hvad end kampens betydning er.

– Det var naturligvis svært, men vi skal kunne finde motivationen til det, lyder det fra Bellerín, som spillede samtlige minutter af opgøret.

Du kan se resten af interviewet med Héctor Bellerín øverst i artiklen.

Overblik: Disse hold er kvalificerede inden sidste Champions League-runde

I stedet for Champions League er FC Barcelona nu med i lodtrækningsbowlen til Europa League, hvor man finder sin kommende modstander mandag den 7. november, der trækkes lod i Nyon i Schweiz.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer