VM 2022

1 min læsningHighlights: Bayern München udstillede Barca på Camp Nou og sikrede sig førstepladsen

Bayern München var FC Barcelona overlegne onsdag aften på Spotify Camp Nou, og sikrede sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe C.

1 min læsning
FC Barcelona-Bayern Münchens highlights, højdepunkter Champions League.

FC Barcelona måtte tidligere onsdag aften sande, at de er færdige i Champions League, når først gruppespillet er færdigspillet. Barca er dog sikret en plads i Europa League, da Viktoria Plzen med onsdagens nederlag til Inter fortsat er på nul point efter fem kampe i den svære gruppe C.

Omvendt havde Bayern München fortsat noget at spille for, da de med en sejr over FC Barcelona på Spotify Camp Nou onsdag aften kunne sikre sig førstepladsen i gruppen foran Inter på andenpladsen. Og det var lige netop dét, som Bayern München gjorde – sejrede på Camp Nou med 3-0.

De sydtyske giganter kom da også bedst fra start, da Sadio Mané efter 10 minutter bragte gæsterne i front. Efter 31 minutter var det så Eric Maxim Choupo-Moting, der var på spil, da han fordoblede Bayern Münchens føring til 2-0. I dommerens tillægstid gik det fra at være et nederlag til en mindre ydmygelse, da Bayern Münchens Benjamin Pavard gjorde det til kampens resultat, 3-0.

Du kan se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

FC Barcelona 0-1 Bayern München (Sadio Mané, 10′):

FC Barcelona 0-2 Bayern München (Eric Maxim Choupo-Moting, 31′):

FC Barcelona 0-3 Bayern München (Benjamin Pavard, 90+5′):

Dette highlight mangler.

Highlights: Inter storsejrer og sender Barca ud af Champions League

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer