VM 2022

2 min læsningMessi afslører: Bliver min sidste VM-slutrunde

Lionel Messi har været hovedattraktionen på det argentinske landshold i mere end 15 år. Nu kan det snart være slut.

2 min læsning
Argentinas VM-trup er klar. Og her er landets allerstørste stjerne, Lionel Messi, selvfølgelig med.
Foto: Andres Kudacki / AFP

Lionel Messi har siden 2006 været en fast del af Argentinas VM-mandskab.

Fodbold-fænomenet kigger efter fire VM-slutrunder nu frem mod sin sidste VM-slutrunde i Qatar.

En hård opstart sidste år og en fremskreden alder får Messi til at sige stop efter VM i Qatar. Det fortæller han til ESPN Argentina.

– Det bliver helt sikkert mit sidste VM, lyder dommen fra Messi, der dog mener, at Argentina har en chance for at gøre noget stort ved VM.

– Jeg ved ikke om vi er storfavoritter, men Argentina er altid en kandidat – på grund af historien og hvor meget det betyder. Men vi er i hvert fald ikke de største favoritter, andre hold ligger over os, siger Messi.

Magiske Messi sætter ny CL-rekord

Ifølge bookmakerne har Messi ret i styrkeforholdet. Hos de fleste spiludbydere ligger Brasilien, Frankrig og England sig foran argentinerne, mens Spanien og Tyskland ligger til omtrent samme odds.

Argentina kan stå overfor svær modstand allerede i ottendedelsfinalen, hvis Messi og co. vinder gruppen. I tilfælde af en gruppesejr skal argentinerne mødes med andenpladsen fra Danmarks gruppe.

Imponerende: Messi med to mål i sejr nummer 100 for Argentina

Her er det formentlig Danmark, der er i vente, men skulle overraskelsen indfinde sig, er det ikke umuligt, at Frankrig og Argentina kan tørne sammen allerede i ottendedelsfinalen.

Så hvis du skal nå at nyde Lionel Messi til VM er det måske en god idé at få set gruppekampene. Saudi-Arabien, Mexico og Polen venter i Gruppe C.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer