VM 2022

2 min læsningVanvittig milepæl: Messi kan nå 1000 kampe i VM-finalen

Lionel Messi kan nå en vild milepæl i VM-finalen ved VM 2022 i Qatar. Hvis alt flasker sig, rammer Messi 1000 kampe i karrieren i VM-finalen.

2 min læsning
Argentinas landstræner håber, at Messi fortsætter på det argentinske landshold efter VM 2022 i Qatar.
Foto: REUTERS/Andrew Couldridge

Paris Saint-Germain- og Argentina-stjernen Lionel Messi nærmer sig 1000 kampe i karrieren.

Siden debuten i FC Barcelona er det blevet til et væld af kampe for FC Barcelona, Paris Saint-Germain og ikke mindst det argentinske landshold.

Den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder kan nå en vanvittig milepæl i en potentiel VM-finale i december. Hvis alt flasker sig, så kan argentineren ende med at ramme præcis 1000 kampe i verdens største finale.

For at være præcis har Lionel Messi indtil videre spillet 991 kampe fordelt på klub- og landshold.

Og med kun fem klubkampe tilbage for PSG før VM 2022 i Qatar og en udmelding om, at man vil lade Messi spare på kræfterne frem mod slutrunden, kan det derfor ende med at blive VM-finale, hvor Messi rammer 1000 kampe som professionel.

Ubarmhjertige Messi slår endnu en vanvittig rekord – vipper Pelé af pinden

Sådan når Messi 1000 kampe i VM-finalen 2022

Der er dog mange faktorer, der spiller ind, i forhold til om Messis kamp 1000 bliver VM-finalen – hvilket i øvrigt bliver Messis sidst mulige VM-finale, da han har annonceret, at det bliver hans sidste VM-slutrunde for Argentina.

Der er fem klubkampe for PSG og seks VM-kampe for Argentina imellem første gruppekamp og VM-finalen, som i givet fald bliver den syvende kamp ved VM 2022 for Messi – HVIS Argentina altså når så langt ved VM-slutrunden i Qatar.

Med 991 kampe spillet må Messi altså kun spille otte ud af elleve kampe frem mod VM-finalen.

Sker det – og kvalificerer Argentina sig til VM-finalen – rammer Messi 1000 kampe i karrieren i verdens største finale, VM-finalen.

Magiske Messi sætter ny CL-rekord

Ved VM 2022 i Qatar er Argentina i gruppe med PolenMexico og Saudi Arabien. Det argentinske landshold spås til at have gode chancer for et flot resultat ved slutrunden, og nævnes blandt favoritterne til at tage titlen.

Argentina spiller første kamp ved VM-slutrunden den 22. november imod Saudi Arabien klokken 11:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer