VM 2022

1 min læsningNapoli fortsat ubesejret i Champions League – så godt som sikre på førstepladsen

Napoli fortsatte onsdag aften med den imponernede dominans i Champions League, da skotske Rangers blev sendt hjem med endnu et nederlag i bagagen.

1 min læsning
Napoli-Rangers højdepunkter, highlights Champions League.

Napoli har gang i noget stort.

Efter 11 runder er det blevet til en aktuel førsteplads i den hjemlige Serie A, ligesom man efter fem kampe af gruppespillet i Champions League fortsat ikke har mistet så meget som ét eneste point.

Omvendt skulle Rangers forsøge at hente sine første point i dette års udgave af Champions League, da de onsdag aften gæstede brandvarme Napoli. Det lykkedes dog ikke, og skotterne blev sendt hjem med et 3-0-nederlag i bagagen.

Kampens to første mål faldt i opgørets begyndelse, da Giovanni Simeone først gjorde det til 1-0 efter 11 minutter, inden han fem minutter senere scorede til 2-0. Efter 80 minutter steg norske Leo Østigård til vejrs og headede bolden i mål. 3-0.

Med 15 point i fem kampe er Napoli så godt som sikre på førstepladsen, efter de bankede Liverpool med hele 4-0 i gruppespillets første kamp. Altså skal Liverpool vinde med fem mål, når de to mandskaber tørner sammen tirsdag den 1. november på Anfield, hvis ikke Napoli skal løbe med førstepladsen.

Se kampens statistikker under reklamen.

Efter stor dramatik i Rom: Mourinho gør nar ad Napoli-spiller

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer