VM 2022

1 min læsningEfter stor dramatik i Rom: Mourinho gør nar ad Napoli-spiller

José Mourinho var hverken tilfreds med dommerpræstationen eller Napolis Hirving Lozano, efter Romas dramatiske nederlag hjemme mod Napoli søndag.

1 min læsning
Murinho var hård i sin kritik af Hirving Lozano, da Roma tabte mod Napoli.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var dramatik for skillingen, da Napoli sent søndag aften slog AS Roma med 0-1.

Efter dommer Massimiliano Irratis slutfløjt, opstod der nemlig tumult mellem de to klubbers spillere, som i sidste ende kastede et rødt kort af sig.

Der var dog forvirring om, hvem det røde kort var blevet tildelt. I første omgang lignede det, at kortet var givet til AS Romas Rick Karsdorp, men ifølge Roma-manager José Mourinho var Irrati helt forkert på den.

– Jeg tror, det var min fysiske træner, der blev sendt af banen, men Irrati tog fuldstændig fejl, da Lozano angreb en af mine spillere, fortæller Mourinho ifølge Football Italia efter kampen.

Portugiseren var generelt rigtig træt af mexicanske Hirving Lozano, som han ifølge Football Italia også var efter i et andet interview efter kampen.

– Vi mindskede vores pres i anden halvleg, fordi vi var udmattede. Det var meningen, at Leaonardo Spinazzola skulle følge ham, der altid laver skuespil. Hvad er det nu, han hedder? Du ved, ham der altid smider sig i jorden. Lozano! Der var den, fortæller han ifølge Football Italia til DAZN.

Medie: PSG afviser rygter om svimlende Mbappé-løn

Med sejren fører Napoli nu Serie A med 29 point, mens Mourinhos tropper befinder sig på femtepladsen med 22 point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer