Atletico er ude – brænder afgørende straffespark

Atletico Madrid udnyttede ikke det sene straffespark, og dermed er de ude af Champions League efter de spillede 2-2 imod Leverkusen.

Atletico Madrid spiller Champions League-kamp imod Bayer Leverkusen.
Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter FC Portos sejr var Atletico Madrid tvunget til at vinde, hvis ikke Champions League-drømmen skulle slukkes allerede i gruppespillet.

Det startede forfærdeligt for de ambitiøse madrilenere. Efter ni minutter kunne Moussa Diaby bringe gæsterne fra Leverkusen foran med 1-0 og dermed havde de stribede ryggen imod muren.

Efter 22 minutter udlignede Yannick Carrasco på oplæg af Antoine Griezmann, men blot syv minutter senere kom Leverkusen igen foran, da Callum Hudson-Odoi scorede til 2-1.

Fem minutter efter pausen bragte Rodrigo De Paul fornyet håb for Atleticos haltende Champions League-kampagne, da argentineren udlignede til 2-2.

I kampens ottende overtidsminut fik Yannick Carrasco så en gylden mulighed for at stjæle sejren, da dommeren tildelte hjemmeholdet et straffespark, men den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky reddede sparket, og dermed er Atletico færdige i Champions League.