Premier League

Bekræfter anholdelse af Greenwood: Her er de tre anklagepunkter

Den engelske anklagemyndighed bekræfter, at Mason Greenwood igen er blevet anholdt og skal for retten på mandag.

Mason Greenwood er igen blevet løsladt, efter han lørdag blev anholdt og fængslet. Han skal for retten igen den 21. november.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Tidligere på dagen kom det frem, at Manchester United-angriberen Mason Greenwood var blevet anholdt, efter han i mere end otte måneder har været løsladt.

Sent lørdag eftermiddag bekræfter den engelske anklagemyndighed så, at den suspenderede angriber er blevet sigtet i tre anklager i form af voldtægtsforsøg, kontrollerende adfærd og overfald, som skulle have fundet sted i oktober 2021.

anklagemyndighed

– Anklagemyndigheden har i dag bedt Greater Manchester Police om at sigte Mason Greenwood, 21 år, for voldtægtsforsøg, kontrollerende adfærd og overfald.

– Alle tre anklager relaterer sig til samme person, lyder det således i en udtalelse fra Janet Potter, som er chefanklager i CPS North West, der retsforfølger straffesager i blandt andet Manchester.

Her oplyser man samtidig, at det første retsmøde finder sted på mandag den 17. oktober.

Mason Greenwood anholdt igen

Den 21-årige angriber blev suspenderet i Manchester United den 1. februar 2022 og har ikke været i aktion for klubben siden den 22. januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P