Real Madrid dominerede Barcelona i El Clásico

Real Madrid sejrede fortjent, da FC Barcelona gæstede ærkerivalerne på Bernabeu søndag.

Der var dømt godt, gammeldags topopgør i LaLiga, da ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid tørnede sammen på Bernabeu i El Clásico.

Her var det det hvidklædte hjemmehold, der fortjent løb med sejren og de tre point med en sejr på 3-1.

Forud for kampen lå de to spanske storklubber ellers side om side i toppen af tabellen, men med sejren er Real Madrid altså nu alene i toppen.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Real Madrid satte sig tidligt på kampen, og allerede efter 12 minutter var det ingen andre end Karim Benzema, der kunne bringe hjemmeholdet i front.

Efter 35 minutter kunne Real Madrids uruguayanske midtbanespiller, Federico Valverde, fordoble føringen med sin scoring til 2-0.

Efterfølgende nettede Karim Benzema endnu en gang, men målet blev underkendt for offside.

Highlights: Drama helt til det sidste – Arsenal slider sig til snæver sejr mod Leeds

Med 83 minutter spillet fik FC Barcelonas Ferran Torres bragt spænding tilbage i opgøret, da han sendte bolden i mål til stillingen 2-1.

Kort inde i dommerens tillægstid lukkede og slukkede Rodrygo dog for catalanernes håb, da han eksekverede et straffespark og gjorde det til 3-1.

Generelt var Real Madrid klart det mest dominerende hold på banen i søndagens El Clásico, og selvom FC Barcelona ikke var langt fra at kunne stjæle et point på Bernabeu, så var det fortjent, at Real Madrid efter slutfløjt stod som sejrsherre.