VM 2022

1 min læsningReal Madrid dominerede Barcelona i El Clásico

Real Madrid sejrede fortjent, da FC Barcelona gæstede ærkerivalerne på Bernabeu søndag.

1 min læsning

Der var dømt godt, gammeldags topopgør i LaLiga, da ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid tørnede sammen på Bernabeu i El Clásico.

Her var det det hvidklædte hjemmehold, der fortjent løb med sejren og de tre point med en sejr på 3-1.

Forud for kampen lå de to spanske storklubber ellers side om side i toppen af tabellen, men med sejren er Real Madrid altså nu alene i toppen.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Real Madrid satte sig tidligt på kampen, og allerede efter 12 minutter var det ingen andre end Karim Benzema, der kunne bringe hjemmeholdet i front.

Efter 35 minutter kunne Real Madrids uruguayanske midtbanespiller, Federico Valverde, fordoble føringen med sin scoring til 2-0.

Efterfølgende nettede Karim Benzema endnu en gang, men målet blev underkendt for offside.

Highlights: Drama helt til det sidste – Arsenal slider sig til snæver sejr mod Leeds

Med 83 minutter spillet fik FC Barcelonas Ferran Torres bragt spænding tilbage i opgøret, da han sendte bolden i mål til stillingen 2-1.

Kort inde i dommerens tillægstid lukkede og slukkede Rodrygo dog for catalanernes håb, da han eksekverede et straffespark og gjorde det til 3-1.

Generelt var Real Madrid klart det mest dominerende hold på banen i søndagens El Clásico, og selvom FC Barcelona ikke var langt fra at kunne stjæle et point på Bernabeu, så var det fortjent, at Real Madrid efter slutfløjt stod som sejrsherre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer