VM 2022

1 min læsningBekræftet: PSG-ejere køber sig ind i endnu en klub

Qatar Sports Investments og Nasser Al-Khelaifi har købt sig ind i traditionsrig klub i Portugal.

1 min læsning
Nasser Al-Khelaifi
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Qatar Sports Investments har valgt at investere flere penge i fodboldverdenen, hvor man i forvejen har ejerskabet over den franske gigant Paris Saint-Germain.

Denne gang har QSI nemlig valgt at kaste sin kærlighed – og sine mange penge – efter SC Braga, der hører hjemme i den bedste portugisiske række, hvor man i øjeblikket indtager en tredjeplads.

Det melder Off The Pitch.

Helt konkret har Qatar Sports Investments købt 21,67 procent af aktiekapitalen i Braga, som blev stiftet tilbage i 1921.

En handel, der meldes kørt i hus for i omegn af 85 millioner euro, hvilket ikke overraskende møder stor glæde hos Nasser Al-Khelaifi, der er formand i QSI.

– SC Braga er en eksemplarisk portugisisk institution med en stolt historie, enorme ambitioner og et fantastisk ry – på og uden for banen.

Foruden Paris Saint-Germain og Braga overvejer Nasser Al-Khelaifi og co. angiveligt også at købe sig ind i endnu en klub.

Noget, du kan læse mere om herunder:

Medie: PSG-ejer vil ‘skade’ FC Barcelona ved at købe rivaler

Braga er i denne sæson at finde i Europa League, hvor man deler pulje med Royale Union Saint-Gilloise, Union Berlin og Malmø FF.

Her indtager man halvvejs inde i gruppespillet en andenplads, hvilket vil være nok til videre avancement, hvis man kan fastholde den plads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer